NL | FR | EN

Rail voertuigen

Temperatuursensoren voor railvoertuigen

Heb je warm of koud? Vraagt de conducteur ... Comfort, betrouwbaarheid en efficiëntie. Dit is hoe je onze temperatuursensoren kunt omschrijven die bijdragen aan het reizen met de trein. Ze maken deel uit van de regeling van verwarming/koeling. Veiligheid, waar anderen het niet kunnen zien - sporen, schakelaars, olie en koelvloeistoffen van dieselmotoren, rollende aandrijvingen, lagers op assen van voertuigen. Op al deze plaatsen vind je onze temperatuursensoren. Deze sensoren zijn speciaal ontwikkeld voor veilig gebruik op rails, voor het bewaken van de temperatuur in locomotieven, trams, motorvoertuigen, kabelspoorwegen en elektrische pantograafeenheden. De nadruk op de vereisten van temperatuursensoren wordt gelegd op verhoogde weerstand tegen trillingen en schokken, en het waarborgen van de mechanische weerstand van materialen. Onze temperatuursensoren voldoen aan al deze eisen.

Temperatuursensoren worden vervaardigd en daarna geleverd aan bedrijven, waardoor een vlotte en veilige werking van zowel spoorvoertuigen, openbaar vervoer zoals trams, trolleybussen, bussen als bedrijven die zich bezighouden met projecten en implementatie op het gebied van elektrotechnische spoorvoertuigen, verzekerd zijn.

Sensoren voor het meten van temperatuur voor verwarming/ koelregeling.

Tegenwoordig is het garanderen van continue regeling al een standaardvereiste in alle interieurs, niet alleen voor treinstellen alleen. Temperatuursensoren in de set en de buitenwagons geven de juiste impuls voor de hele regeling, evenals het meten van de temperatuur op leidingen van personenauto's. Gemeenschappelijke uitrusting omvat ook de voorziening van airconditioning en verwarming in de cabine.

 

"If you can not measure it, you can not improve"