NL | FR | EN

Onze slimme meetoplossingen ( Iot )

 

Onze draadloze oplossing in samenwerking met onze partner Aranet bestaat uit draadloze omgevingssensoren die de gegevensnaar het PRO basisstation met behulp van Aranet 868/920 MHz radiotechnologie. Het basis basisstation is uitgerust met een intern geheugen voor de opslag van gegevens tot 10 jaar, een ingebouwde webserver met gratis software voor alarmen, grafieken, data-export en configuratie. Bovendien kunnen meerdere basisstations worden aangesloten op de Aranet Cloud om te worden beheerd in één enkel dashboard voor grootschalige operaties. Het systeem is plug-and-play, met toonaangevende installatie eenvoud - het kan snel worden ingezet door iedereen zonder enige voorafgaande IT-kennis.

>>>KLIK HIER VOOR ONZE SENSOREN<<<

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pluimvee & Veeteelt
 
Frisse lucht is van vitaal belang voor de gezondheid en het welzijn van vogels en andere dieren op boerderijen. Verbeter hun levenskwaliteit en productiviteit door het meten van ammoniakgas (NH3), koolstofdioxide (CO2), temperatuur en vochtigheid met onze eenvoudig te gebruiken draadloze sensoren.
De Aranet sensoren bieden een eenvoudig installatieproces overal - een grote verbetering ten opzichte van bekabelde sensor. Met onze draadloze sensoren kunt u de beste omgevingsomstandigheden voor uw dieren garanderen en tevens uw winst in de vee- en pluimvee-industrie verhogen.
 
Bekijk de video: Draadloze monitoringoplossing voor de pluimvee-industrie
 
 
 
 
 
Magazijnen & Opslag
 
Zorg voor de beste opslagcondities voor verschillende soorten goederen!
Met de temperatuur- en vochtigheidsbewakingsoplossingen van Aranet kunnen de gegevens op afstand worden bekeken, geanalyseerd en vergeleken, zodat de beste kwaliteitscontrole kan worden uitgevoerd en de instellingen kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke klant. Stel verschillende alarmdrempels in voor alle Aranet sensoren en ontvang op elk moment van de dag waarschuwingen via e-mail
 
 
 
 
 
 
 
 

HVAC & Gebouwen managment

Breng HVAC-systemen naar een hoger niveau met Aranet IoT monitoring oplossingen! Aranet kan worden geïntegreerd met bestaande apparatuur en draadloze sensoren kunnen worden ingezet zonder extra installatiekosten. Bespaar kosten op verwarming en airconditioning voor plaatsen zoals ziekenhuizen, scholen en musea, datacenters, apotheken, hotels, restaurants, kantoorgebouwen, leegstaande panden.

Aranet biedt draadloze monitoringoplossingen voor nauwkeurige temperatuur-, vochtigheids- en CO2-metingen. Ontvang waarschuwingsmeldingen via e-mail wanneer iets aandacht nodig heeft.

 

COVID-19 & Luchtkwaliteit

Zorg ervoor dat uw binnenfaciliteiten veilig zijn voor COVID-19 verspreiding via aërosolen met behulp van de alles-in-één luchtkwaliteitssensor - Aranet4.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en andere gezondheidsbeschermingsinstanties hebben hun richtlijnen bijgewerkt met de mededeling dat kleine druppeltjes of aërosols een belangrijke transmissieroute zijn voor het SARS-CoV-2-virus, daarom is het van het grootste belang om te weten of u een goede luchtverversing binnenshuis hebt. Aranet4 is het perfecte hulpmiddel voor deze evaluatie.

De Aranet4 oplossing voor restaurants en andere openbare ruimtes stelt iedereen in staat om te evalueren hoe veilig het op dit moment is om binnen te zijn, en of er actie ondernomen moet worden om de luchtverversing te verhogen. 

 BEKIJK MEER

 

 

Tuinbouw

Zorg voor de beste groeiomstandigheden voor opbrengst door het monitoren van temperatuur, luchtvochtigheid, licht, kooldioxide (CO2), gewicht, bodemvochtigheid, stengeldiameter en andere belangrijke parameters gemeten door onze draadloze sensoren!De Aranet sesnoren zijn een eye-opener - het eenvoudig en draadloos verzamelen van meer datapunten zal u helpen de groeiomstandigheden te optimaliseren en de opbrengst in de kas aanzienlijk te verhogen.

Bekijk de video case study: Smart Greenhouse Monitoring Oplossing bij Getlini EKO

>>>LEER MEER<<<

 

 

Supermarkten

Maximaliseer de winst door geld te besparen met minder voedselverspilling door de kwaliteitscontrole in opslagfaciliteiten en productieruimten te verbeteren.

Gecentraliseerde data aggregatie bespaart tijd en geld door het elimineren van mogelijke menselijke fouten en het besparen van tijd die voorheen werd besteed aan het handmatig verzamelen van gegevens. Optimaliseer kosten met de hulp van onze sensoren! 

 

 

"If you can not measure it, you can not improve"